Skip to main content
Erschienen in: Chinese Journal of Integrative Medicine 9/2016

01.09.2016 | Original Article

Evaluation of in vitro enzymatic and non-enzymatic antioxidant properites of leaf extract from Alpinia Purpurata (Vieill.) K. Schum.

verfasst von: Chinthamony Arul Raj, Paramasivam Ragavendran, Dominic Sophia, Thangarajan Starlin, Muthian Ahalliya Rathi, Velliyur Kanniappan Gopalakrishnan

Erschienen in: Chinese Journal of Integrative Medicine | Ausgabe 9/2016

Einloggen, um Zugang zu erhalten
Metadaten
Titel
Evaluation of in vitro enzymatic and non-enzymatic antioxidant properites of leaf extract from Alpinia Purpurata (Vieill.) K. Schum.
verfasst von
Chinthamony Arul Raj
Paramasivam Ragavendran
Dominic Sophia
Thangarajan Starlin
Muthian Ahalliya Rathi
Velliyur Kanniappan Gopalakrishnan
Publikationsdatum
01.09.2016
Verlag
Springer Berlin Heidelberg
Erschienen in
Chinese Journal of Integrative Medicine / Ausgabe 9/2016
Print ISSN: 1672-0415
Elektronische ISSN: 1993-0402
DOI
https://doi.org/10.1007/s11655-014-1762-1

Weitere Artikel der Ausgabe 9/2016

Chinese Journal of Integrative Medicine 9/2016 Zur Ausgabe