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Erschienen in: European Journal of Nutrition 1/2003

01.02.2003 | ORIGINAL CONTRIBUTION

Evaluation of the bioavailability and metabolism in the rat of punicalagin, an antioxidant polyphenol from pomegranate juice

verfasst von: Begoña Cerdá, Rafael Llorach, José J. Cerón, Juan Carlos Espín, Francisco A. Tomás-Barberán

Erschienen in: European Journal of Nutrition | Ausgabe 1/2003

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Metadaten
Titel
Evaluation of the bioavailability and metabolism in the rat of punicalagin, an antioxidant polyphenol from pomegranate juice
verfasst von
Begoña Cerdá
Rafael Llorach
José J. Cerón
Juan Carlos Espín
Francisco A. Tomás-Barberán
Publikationsdatum
01.02.2003
Verlag
Steinkopff-Verlag
Erschienen in
European Journal of Nutrition / Ausgabe 1/2003
Print ISSN: 1436-6207
Elektronische ISSN: 1436-6215
DOI
https://doi.org/10.1007/s00394-003-0396-4

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