Skip to main content
Erschienen in: Cardiovascular Toxicology 3/2005

01.09.2005 | Original Research

Dietary vitamin E decreases doxorubicin-induced oxidative stress without preventing mitochondrial dysfunction

verfasst von: J. M. Berthiaume, P. J. Oliveira, M. W. Fariss, K. B. Wallace

Erschienen in: Cardiovascular Toxicology | Ausgabe 3/2005

Einloggen, um Zugang zu erhalten
Metadaten
Titel
Dietary vitamin E decreases doxorubicin-induced oxidative stress without preventing mitochondrial dysfunction
verfasst von
J. M. Berthiaume
P. J. Oliveira
M. W. Fariss
K. B. Wallace
Publikationsdatum
01.09.2005
Verlag
Humana Press
Erschienen in
Cardiovascular Toxicology / Ausgabe 3/2005
Print ISSN: 1530-7905
Elektronische ISSN: 1559-0259
DOI
https://doi.org/10.1385/CT:5:3:257

Weitere Artikel der Ausgabe 3/2005

Cardiovascular Toxicology 3/2005 Zur Ausgabe