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Erschienen in: European Journal of Nutrition 3/2001

01.06.2001 | Original contribution

Malvidin-3-glucoside bioavailability in humans after ingestion of red wine, dealcoholized red wine and red grape juice

verfasst von: Achim Bub, Bernhard Watzl, Daniel Heeb, Gerhard Rechkemmer, Karlis Briviba

Erschienen in: European Journal of Nutrition | Ausgabe 3/2001

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Metadaten
Titel
Malvidin-3-glucoside bioavailability in humans after ingestion of red wine, dealcoholized red wine and red grape juice
verfasst von
Achim Bub
Bernhard Watzl
Daniel Heeb
Gerhard Rechkemmer
Karlis Briviba
Publikationsdatum
01.06.2001
Verlag
Steinkopff-Verlag
Erschienen in
European Journal of Nutrition / Ausgabe 3/2001
Print ISSN: 1436-6207
Elektronische ISSN: 1436-6215
DOI
https://doi.org/10.1007/s003940170011

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