Skip to main content
Erschienen in: The journal of nutrition, health & aging 2/2009

01.02.2009 | Exercise, Protein & Body Composition in Older People

Moderately increased protein intake predominately from egg sources does not influence whole body, regional, or muscle composition responses to resistance training in older people

verfasst von: H. B. Iglay, J. W. Apolzan, D. E. Gerrard, J. K. Eash, J. C. Anderson, W. W. Campbell

Erschienen in: The journal of nutrition, health & aging | Ausgabe 2/2009

Einloggen, um Zugang zu erhalten
Metadaten
Titel
Moderately increased protein intake predominately from egg sources does not influence whole body, regional, or muscle composition responses to resistance training in older people
verfasst von
H. B. Iglay
J. W. Apolzan
D. E. Gerrard
J. K. Eash
J. C. Anderson
W. W. Campbell
Publikationsdatum
01.02.2009
Verlag
Springer-Verlag
Erschienen in
The journal of nutrition, health & aging / Ausgabe 2/2009
Print ISSN: 1279-7707
Elektronische ISSN: 1760-4788
DOI
https://doi.org/10.1007/s12603-009-0016-y

Weitere Artikel der Ausgabe 2/2009

The journal of nutrition, health & aging 2/2009 Zur Ausgabe

Leitlinien kompakt für die Innere Medizin

Mit medbee Pocketcards sicher entscheiden.

Seit 2022 gehört die medbee GmbH zum Springer Medizin Verlag

Update Innere Medizin

Bestellen Sie unseren Fach-Newsletter und bleiben Sie gut informiert.