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Erschienen in: Inflammopharmacology 2/2009

01.04.2009 | Review

Phenolic compounds in olive oil: antioxidant, health and organoleptic activities according to their chemical structure

verfasst von: M. Servili, S. Esposto, R. Fabiani, S. Urbani, A. Taticchi, F. Mariucci, R. Selvaggini, G. F. Montedoro

Erschienen in: Inflammopharmacology | Ausgabe 2/2009

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Metadaten
Titel
Phenolic compounds in olive oil: antioxidant, health and organoleptic activities according to their chemical structure
verfasst von
M. Servili
S. Esposto
R. Fabiani
S. Urbani
A. Taticchi
F. Mariucci
R. Selvaggini
G. F. Montedoro
Publikationsdatum
01.04.2009
Erschienen in
Inflammopharmacology / Ausgabe 2/2009
Print ISSN: 0925-4692
Elektronische ISSN: 1568-5608
DOI
https://doi.org/10.1007/s10787-008-8014-y

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