Skip to main content
Erschienen in: Chinese Journal of Integrative Medicine 3/2021

07.05.2019 | Original Article

Radix Kansui Stir-Fried with Vinegar Reduces Radix Kansui-Related Hepatotoxicity in Mice via Mitochondrial Pathway

verfasst von: Bei-hua Bao, Xiao-jing Yan, Yu-dan Cao, Wei-feng Yao, Fang-fang Cheng, Pei-dong Chen, Ming-qiu Shan, Li Zhang, An-wei Ding

Erschienen in: Chinese Journal of Integrative Medicine | Ausgabe 3/2021

Einloggen, um Zugang zu erhalten
Metadaten
Titel
Radix Kansui Stir-Fried with Vinegar Reduces Radix Kansui-Related Hepatotoxicity in Mice via Mitochondrial Pathway
verfasst von
Bei-hua Bao
Xiao-jing Yan
Yu-dan Cao
Wei-feng Yao
Fang-fang Cheng
Pei-dong Chen
Ming-qiu Shan
Li Zhang
An-wei Ding
Publikationsdatum
07.05.2019
Verlag
Springer Berlin Heidelberg
Erschienen in
Chinese Journal of Integrative Medicine / Ausgabe 3/2021
Print ISSN: 1672-0415
Elektronische ISSN: 1993-0402
DOI
https://doi.org/10.1007/s11655-019-3023-x

Weitere Artikel der Ausgabe 3/2021

Chinese Journal of Integrative Medicine 3/2021 Zur Ausgabe