Skip to main content

Reviews in Endocrine and Metabolic Disorders

Ausgabe 2/2016

The Sense of Taste in Endocrinology

Inhalt (10 Artikel)

Oral sensory nerve damage: Causes and consequences

Derek J. Snyder, Linda M. Bartoshuk

The development of sweet taste: From biology to hedonics

Julie A. Mennella, Nuala K. Bobowski, Danielle R. Reed

Recent advances in the modification of taste and food preferences following bariatric surgery

Stefany D. Primeaux, Taniya de Silva, Tony H. Tzeng, Monica C. Chiang, Daniel S. Hsia

A Genome-Wide Association Study in isolated populations reveals new genes associated to common food likings

Nicola Pirastu, Maarten Kooyman, Michela Traglia, Antonietta Robino, Sara M. Willems, Giorgio Pistis, Najaf Amin, Cinzia Sala, Lennart C. Karssen, Cornelia Van Duijn, Daniela Toniolo, Paolo Gasparini

Aktuelle Ausgaben

Scrollen für mehr

Benutzen Sie die Pfeiltasten für mehr

Scrollen oder Pfeiltasten für mehr

Leitlinien kompakt für die Innere Medizin

Mit medbee Pocketcards sicher entscheiden.

Seit 2022 gehört die medbee GmbH zum Springer Medizin Verlag

Update Innere Medizin

Bestellen Sie unseren Fach-Newsletter und bleiben Sie gut informiert.