Skip to main content
main-content

Zeitschrift

The journal of nutrition, health & aging

The journal of nutrition, health & aging 5/2019

Ausgabe 5/2019

Inhaltsverzeichnis ( 13 Artikel )

25.04.2019 | Editorial | Ausgabe 5/2019

Screening for the Anorexia of Aging

C. Warne, I. T. Forrester, L. Jones, John E. Morley

22.04.2019 | Ausgabe 5/2019

Is Sitting Time Related with Physical Fitness in Spanish Elderly Population? The Exernet Multicenter Study

L. Sagarra-Romero, G. Vicente-Rodríguez, R. Pedrero-Chamizo, S. Vila-Maldonado, N. Gusi, J. G. Villa-Vicente, L. Espino, M. González-Gross, J. A. Casajús, I. Ara, Alba Gómez-Cabello

16.02.2019 | Ausgabe 5/2019

APOE Genotype Influences Postprandial Blood Pressure After High fat Feeding in Older Adults

K. C. Stewart, D. Subramanian, U. J. Neal, Angela J. Hanson

07.02.2019 | Ausgabe 5/2019

Effects of 12 Weeks of Essential Amino Acids (EAA)-Based Multi-Ingredient Nutritional Supplementation on Muscle Mass, Muscle Strength, Muscle Power and Fatigue in Healthy Elderly Subjects: A Randomized Controlled Double-Blind Study

M. Negro, S. Perna, D. Spadaccini, L. Castelli, L. Calanni, M. Barbero, C. Cescon, M. Rondanelli, Giuseppe D’Antona

08.02.2019 | Ausgabe 5/2019

Exercise and/or Dietary Varieties and Incidence of Frailty in Community-Dwelling Older Women: A 2-Year Cohort Study

Yosuke Osuka, N. Kojima, Y. Yoshida, M. Kim, CW. Won, T. Suzuki, H. Kim

21.02.2019 | Ausgabe 5/2019

Malnutrition Screening and Assessment in Hospitalised Older People: A Review

Elsa Dent, E. O. Hoogendijk, R. Visvanathan, O. R. L. Wright

04.03.2019 | Ausgabe 5/2019

Prevalence and Risk Factors for Frailty Among Community-Dwelling Older People in China: A Systematic Review and Meta-Analysis

B. He, Y. Ma, C. Wang, M. Jiang, C. Geng, X. Chang, B. Ma, Lin Han

04.03.2019 | Ausgabe 5/2019

Effect of Protein Supplementation Combined With Resistance Training on Muscle Mass, Strength and Function in the Elderly: A Systematic Review and Meta-Analysis

L. Hou, Y. Lei, X. Li, C. Huo, X. Jia, J. Yang, R. Xu, Xiao-Ming Wang

20.03.2019 | Ausgabe 5/2019

The Alternative Healthy Eating Index and Physical Function Impairment in Men

Kaitlin A. Hagan, F. Grodstein

20.03.2019 | Ausgabe 5/2019

Association Between Hospitalization and Change of Frailty Status in the Gazel Cohort

B. Landré, P. Aegerter, M. Zins, M. Goldberg, J. Ankri, Marie Herr

21.03.2019 | Ausgabe 5/2019 Open Access

Associations Between Nutritional Status and Health-Related Quality of Life Among Long-Term Care Residents in Helsinki

Karoliina Sofia Salminen, M. H. Suominen, H. Soini, H. Kautiainen, N. Savikko, R. K. T. Saarela, S. Muurinen, K. H. Pitkala

17.04.2019 | Ausgabe 5/2019

Serum Homocysteine Levels Had Important Associations with Activity and Quality of Daily Living in Chinese Centenarians

S. Fu, Y. Yao, F. Lv, F. Zhang, Yali Zhao, F. Luan

22.04.2019 | Ausgabe 5/2019

Assessment of Oral Function and Proper Diet Level for Frail Elderly Individuals in Nursing Homes Using Chewing Training Food

K. Nakagawa, Koichiro Matsuo

Aktuelle Ausgaben


 

Neu im Fachgebiet Innere Medizin

Meistgelesene Bücher aus der Inneren Medizin

2017 | Buch

Rheumatologie aus der Praxis

Entzündliche Gelenkerkrankungen – mit Fallbeispielen

Dieses Fachbuch macht mit den wichtigsten chronisch entzündlichen Gelenk- und Wirbelsäulenerkrankungen vertraut. Anhand von über 40 instruktiven Fallbeispielen werden anschaulich diagnostisches Vorgehen, therapeutisches Ansprechen und der Verlauf …

Herausgeber:
Rudolf Puchner

2016 | Buch

Ambulant erworbene Pneumonie

Was, wann, warum – Dieses Buch bietet differenzierte Diagnostik und Therapie der ambulant erworbenen Pneumonie zur sofortigen sicheren Anwendung. Entsprechend der neuesten Studien und Leitlinien aller wichtigen Fachgesellschaften.

Herausgeber:
Santiago Ewig

Mail Icon II Newsletter

Bestellen Sie unseren kostenlosen Newsletter Update Innere Medizin und bleiben Sie gut informiert – ganz bequem per eMail.

© Springer Medizin 

Bildnachweise